Allt om SVEAB

AFFÄRSIDÉ

MED GOTT SJÄLVFÖRTROENDE OCH EN STOR DOS JÄVLAR ANAMMA

Genom att växa och utvecklas med god anda och engagemang, skapar vi omtanke inom företaget. Med stolthet utför vi vårt arbete tillsammans och skapar innovativa lösningar som sätter spår i historien, flyttar gränser och underlättar människors vardag under flera generationer.

Vår affärsidé är att utföra anläggningsprojekt med inriktning på komplexitet och flera teknikområden. Genom detta skapar vi mervärde till våra kunder.

VISION

”ALLA BRA SAKER SOM GJORT OSS TILL DEM VI ÄR SKA VI GÖRA ÄNNU BÄTTRE.” – Tobias Andersson, VD.

Vi är stolta över det arbete vi gör. Därför går vi efter visionen att vara Sveriges mest stolta och innovativa anläggare. Varje dag ska vara nyskapande, förnyande och förbättrande. Visionen involverar oss alla och gör det tydligare vad vi vill och motiverar oss att gå till jobbet varje dag för att skapa en arbetsdag som blir till och med ännu bättre än den som varit.

GRUNDVÄRDERINGAR

DE FLESTA ANLÄGGARE VILL GÖRA ETT BRA JOBB. VI VILL GÖRA DET LITE BÄTTRE.

Våra värderingar sätter spår i allt vi gör. Genom utveckling, engagemang, yrkesstolthet och ansvarstagande bygger vi de stöttepelare som genomsyrar alla led i produktionen.

Att säga att vi vill göra ett så bra jobb som möjligt, särskiljer oss inte från andra. Men det som faktiskt gör att vi sticker ut, är att vi vill det lite mer än alla andra. Det är det som får oss att hela tiden sträva till att bli lite bättre. Och är det som faktiskt ger resultat.

Nedan kan du läsa mer om vår syn på våra värderingar och hur vi applicerar dem i vårt dagliga arbete.

Vi har bestämt att SVEAB ska fortsätta att utvecklas. Många utmaningar väntar längs vägen men vi är peppade att sätta fart. I ryggen har vi stolta och skickliga medarbetare och nöjda kunder. Det driver oss framåt. För att lyckas tar vi alla bra saker vi redan gör och gör dem ännu bättre.

Många av de som grundade bolaget jobbar fortfarande kvar. Engagemanget är lika stort i hela bolaget, det är ett tajt och taggat gäng som får jobbet gjort. Från anläggare till avdelningschef stöttar vi varandra i vått och torrt och delar en kamratskap som bygger på viljan att verkligen skapa något värdefullt för samhället och andra människor.

Man brukar säga att duktiga människor vill jobba tillsammans med andra duktiga människor. Att det är sant märks på våra arbetsplatser. Typiskt för oss är viljan att göra det man gör riktigt bra – och att göra det ännu bättre nästa gång. Med den inställningen går vi till jobbet varje morgon.

De som är på plats och står med stövlarna på marken vet och ser vad som behövs och förväntas därför ta ett stort ansvar för att lösa sina dagliga utmaningar med jobbarkompisarna i teamet. Det har alltid varit viktigt för oss – det är genom det ansvaret vi lär av och utvecklar varandra.