Allt om SVEAB

AFFÄRSIDÉ

MED KUNDEN I FOKUS SKA SVEAB KONTINUERLIGT UTVECKLAS SOM ANLÄGGNINGSENTREPRENÖR FÖR FRAMTIDENS SAMHÄLLE

Affärsidén för SVEAB-koncernen, att kontinuerligt och medvetet bredda vårt erbjudande inom anläggning, har givit oss positionen som ett av Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag.

Utmaningar och spännande projekt har tagit oss hit och koncernen byggs av stolta medarbetare som utvecklas och växer både som grupp och individer.

Vi anlägger framtiden.

VISION

SVEAB SKA VARA SVERIGES MEST STOLTA OCH INNOVATIVA ANLÄGGARE

SVEABs vision involverar oss alla och förtydligar vad vi vill uppnå. Vi är helt övertygade om att vi lyckas när vi medarbetare är stolta över det vi gör – och aldrig slutar att utveckla och utvecklas! Därför använder vi ordet innovation med innebörden nyskapande och förbättrande.

Sambandet mellan utveckling och erfarenhetsåterföring är så viktigt för SVEAB att vi illustrerat det i vår logotyp och varumärke.

VÅR KULTUR

DE FLESTA ANLÄGGARE VILL GÖRA ETT BRA JOBB. VI VILL GÖRA DET LITE BÄTTRE.

Att säga att vi vill göra ett så bra jobb som möjligt, särskiljer oss inte från andra. Men det som faktiskt gör att vi sticker ut, är att vi vill det lite mer än alla andra. Det är det som får oss att hela tiden sträva till att bli lite bättre. Och är det som faktiskt ger resultat.

För att nå våra mål utvecklas vi ständigt både som företag och som medarbetare. Vi kallar det #utvecklautvecklas

  • Vi utvecklar oss själva och vi utvecklar varandra!
  • Vi trivs på jobbet!
  • Vi ger och tar ansvar!
  • Vi är proffs på anläggning!