Johan Nilsson har utsetts till ny VD i SVEAB Anläggning. Tobias Andersson blir kvar i rollen som koncernchef för SVEAB.

-Jag är stolt och glad över att kunna presentera Johan Nilsson som VD säger Tobias Andersson, SVEABs koncernchef. Han är en erfaren och kompetent ledare som i sin position som avdelningschef visat på djup förståelse för hur man skapar struktur, driv och engagemang i en komplex verksamhet. Jag är övertygad om att han är rätt person att vidareutveckla bolaget och leda oss till nya framgångar.

Johan Nilsson har varit avdelningschef i SVEAB Anläggning sedan 2013 och har dessförinnan haft olika ledande positioner i näringslivet, bland annat som regionchef inom Bravida och Ragn-Sells samt arbetschef i Skanska Sverige. Johan är född 1968 och utbildad ingenjör och ekonom.

-Jag är hedrad över att få ta över som VD efter Tobias för att leda och vidareutveckla företaget säger Johan Nilsson. Tillsammans med våra stolta och engagerade medarbetare ser jag fram emot att fortsätta anlägga framtiden.

För information: Tobias Andersson, Koncernchef 070 458 76 50

SVEAB Anläggning är en del av SVEAB-koncernen, Sveriges största privata renodlade anläggningsföretag med ca 1 500 MSEK i omsättning och ca 350 medarbetare. SVEAB utför byggrelaterade tjänster inom Anläggning och Järnväg. Huvudkontoret finns beläget i Solna.